HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.04.28. 08:59 építészke

Láthatóvá vált a titokzatos "B"...

Stohl Luca családi fotót osztott meg tegnap este saját közösségi felületén, amelyen éppen kosárlabdázó fiatalok láthatóak. "Fiúk az életemből" - ezt írta a kép mellé az ismert műsorvezető, majd a "hesteg"-ekből az is kiderül, hogy Ádám és "B" sportol éppen a fénykép hátterében. Így szemből is "láthatóvá" vált a fiatal táncművész titokzatos szerelme, akivel korábban bejárták Amerikát, de azokon a fotókon csak a szerencsés fiatalember háta volt látható. Idén februárban - természetesen - részt vett Stohl András születésnapi családi vacsoráján is, az erről készült képeken azonban nem szerepel, hiszen azokat éppen ő készítette. A lenti fényképről ellenben már nem tudott lemaradni, így - ha távolról is, de - szemügyre vehetik a kíváncsi tekintetek Luca szerelmét... (A fotó forrása Stohl Luca Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

stohl_luca_megmutatta_b-t.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség születésnap amerika család műsorvezető szerencse szerelem bejegyzés fiatal titok vacsora oldal kosárlabda felület titokzatos háttér megosztás készítés kíváncsi forrás stohl andrás táncművész szereplés részvétel fiatalember ismert instagram stohl luca hesteg


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5815648820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása