HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.06.19. 14:37 építészke

A titokzatos "B"...

Stohl Luca és barátja jelenleg Amerikában tartózkodnak, ahol megannyi különleges helyre próbálnak közösen eljutni. A különleges helyekhez különleges fotók "dukálnak", amelyek közös jellegzetessége, hogy az ismert műsorvezető barátja (hívjuk Lucához hasonlóan, "B"-nek) nem nagyon mutatkozik hajlandóságot arra, hogy megmutassa magát - teljes valójában. Általában, csupán a háta látszik, az arca nem beazonosítható. Pedig Luca úgy fogalmazza meg a posztjában, hogy "B" fotogén, és vállalja a kapcsolatát vele. Igaz, ugyan, hogy egyből menekül, ha meglátja a népszerű színész lányának kezében a mobilját. A KFT egy korábbi slágerét idézve (kicsit módosítva, persze): Ki érti ezt? Ki érti ezt? Mi nem. Reméljük azonban, hogy ettől függetlenül (vagy, talán, éppen ezért) boldogságban telnek Lucáék tengerentúli napjai, és előbb-utóbb csak kiderül majd, hogy kit "tisztelhetünk" a titokzatos "B" személyében... (A fotó forrása Stohl Luca Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

stohl_luca_baratjaval_amerikaban_pihen.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: mobil fotó poszt amerika színész műsorvezető lány kapcsolat boldogság bejegyzés sláger oldal barát titokzatos módosítás kft népszerűség forrás népszerű menekül ismert megfogalmazás tengerentúl instagram mutatás jellegzetesség stohl luca


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7714911494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása