HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.03.24. 13:51 építészke

Ünnepel a Játékszín...

Talán, a kialakult járványügyi helyzetnek is köszönhető, hogy az eddigieknél nagyobb figyelem fordul a közösségi felületek felé, amelyből a kulturális profilok sem maradhatnak ki. Egyre több színházi közvetítést láthatnak online az otthon maradt emberek, hétvégente pedig - például - a Fővárosi Nagycirkusz szórakoztatja mindazokat, akik komolyan veszik a karantén adta kereteket. Nem véletlen, tehát, hogy a Játékszín is elért egy határ a követői bázisában. A Teréz körúti teátrumot több, mint 4000-ren szeretik, ezt köszönte meg nemrég Insta-sztorijában a színház. Lelkes látogatókként mi ezt igencsak üdvözöljük, és bízunk benne, hogy ez a rajongótábor mielőbb minél nagyobb számban tudja majd ismét látogatni az intézményt, miután a járványveszély elmúlt. Hogy ez valóban így legyen, mindenki, aki teheti, maradjon mostanában otthon, és kövessen minél több virtuális kulturális tartalmat. Hiszen, ahogy korábban is írtunk róla, van élet a Netflix-en kívül is... (A fotó forrása a Játékszín Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

jatekszinnek_4000_kovetoje_van.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom közösség profil kultúra ünnep színház online bejegyzés sztori köszönet bizalom határ felület közvetítés helyzet járvány rajongó karantén forrás látogató fővárosi nagycirkusz netflix intézmény insta követő teátrum szórakoztatás instagram játékszín üdvözöl maradj otthon


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3415556244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása