HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.02.29. 19:15 építészke

Véget ért egy korszak...

Azt szokták mondani, hogy amikor egy kapu bezáródik az ember életében, azonnal kinyílik egy másik. Biztosan igaz ez az állítás Nagy Balázsra is, aki öt év után vett búcsút a "Jóban Rosszban" stábjától. A népszerű színész egy megható bejegyzésben köszönte meg kollégáinak és a sorozat készítőinek mindazt a sok szeretetet, profizmust, barátságot, amelyet ez alatt az idő alatt tőlük kapott. A sztorizgatások, a beltéri és kültéri forgatások mind-mind örök emlékek maradnak neki - nem különben Pikali Gerda, Madár Veronika és Kondákor Zsófi barátsága. Jelenleg a színpadi szerepeire koncentrál a napi széria Kollár Mihálya, aki meghatódott attól a rengeteg rajongói üzenettől, amelyet a hír bejelentése után a saját közösségi felületére kapott. Ezt most mi is kiegészítenénk - ezúttal - eggyel... (A fotó forrása Nagy Balázs Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

nagy_balazs_otthagyta_a_joban_rosszban_csapatat.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség sorozat bejelentés színpad színész hír szerep emlék barátság bejegyzés sztori szeretet köszönet forgatás oldal vége üzenet jóban rosszban felület koncentráció rajongó forrás profizmus korszak kolléga stáb készítő népszerű széria pikali gerda megható nagy balázs állítás instagram madár veronika kondákor zsófia


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8015499898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása