HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.02.22. 19:15 építészke

Diplomás lett az "Exatlon Hungary" egykori kihívója...

Rengeteg álma és célja van még Szabó-Thomka Hannának. A tavalyi "Exatlon Hungary" egyik legnépszerűbb versenyzője nemrég osztott meg egy fotót saját közösségi felületén, amelyen kezében tartja friss (és ropogós) diplomáját. Ahogy a Nyugat-Magyarországi Egyetem pedagógiai karán végzett fiatal lány posztjában megfogalmazza, az oktatási intézmény rektorhelyettese azzal indította őket útjára, hogy nagyot kell álmodni, és mindent meg kell tenni ahhoz, hogy ez sikerüljön. Időt, energiát, folyamatos tanulást kell "belelapátolni" a céljaink elérésébe ahhoz, hogy a végén oda jussunk, amely valóban boldoggá tesz bennünket. Nem kevés és nem is kicsi álmai vannak Hannának, amelyek megvalósításához sok sikert kívánunk neki. A diplomához pedig, természetesen, gratulálunk... (A fotó forrása Szabó-Thomka Hanna Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

szabo_thomka_hanna_diplomas_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás fotó poszt közösség siker tanulás álom boldogság bejegyzés fiatal versenyző energia diploma oldal gratuláció felület cél megosztás forrás pedagógus intézmény megvalósítás kihívó megfogalmazás instagram kívánalom exatlon hungary szabó thomka hanna


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3715491226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása