HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.02.15. 13:55 építészke

Akit nem érdekel a Golden Gate...

Stohl Luca egy - saját szavaival is - ironikus és ízléstelen posztot osztott meg követőivel Valentin nap okán. A képen a fiatal színésznő szerelme, "B" az Amerikai Egyesült Államok második leghosszabb függőhídjánál áll, miközben barátnőjére gondol. Mondhatjuk, hogy: természetesen. Luca pedig megjelenik az égen egy sárga ruhában, és elgondolkozva réved a távolba egy kanapéról. Mi ez, ha nem maga a színtiszta giccs. Persze, értjük a mögöttes iróniát, amelyet Stohl András lánya a "hesteg"-ek között is megemlít, csak azt nem értjük, miért nem fordul meg egyszer végre "B". A tavaly nyári tengerentúli pihenésük alkalmával is rendre csak a hátát láttuk a fiatalembernek, sajnos. De megígérjük, hogy amint megmutatja magát teljes valójában, rajta leszünk, hogy mi is megmutassuk őt olvasóinknak... (A fotó forrása Stohl Luca Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

stohl_lucara_gondol_amerikaban_is_titokzatos_szerelme.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt híd olvasó szerelem bejegyzés fiatal színésznő barátnő oldal érdeklődés irónia pihenés kanapé ígéret megjelenés megosztás forrás valentin nap stohl andrás amerikai egyesült államok fiatalember követő giccses golden gate tengerentúl instagram stohl luca hesteg megmutatás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1815480064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása