HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.02.04. 19:16 építészke

Kiderült a nyomozók kiléte...

Vasárnap este veszi kezdetét az RTL Klub legújabb produkciója, az "Álarcos énekes". Ebben a titokzatos show-ban csupán egyetlen dolog lebeg mindenki szeme előtt - mégpedig az, hogy rejtve maradjon a valós kiléte. Azt még nem tudni, hogy mely hírességeket rejtik a maszkok, de azt már tegnapelőtt reggel mi is megírtuk, hogy a műsor házigazdája Istenes Bence lesz. Azóta az is kiderült, hogy családi vállalkozásban "tolják majd" a hét utolsó napjának estéit egy ideig Bencéék, hiszen az egyik nyomozó szerepében Csobot Adél tűnik majd fel a képernyőn. Rajta kívül még Dancsó Péter, Gáspár Laci és Sebestyén Balázs próbálja meg majd - hétről hétre - a nézőket segíteni abban, hogy a rejtélyek a műsor folyamán minél gördülékenyebben megoldódjanak. Érdeklődve várjuk... (A fotó forrása az "Álarcos énekes" Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kiderult_az_alarcos_enekes_nyomozoinak_kilete.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó rtl klub család segítség szerep próba műsor bejegyzés show híresség megoldás oldal rejtély vállalkozás érdeklődés titokzatos maszk nyomozó forrás produkció képernyő sebestyén balázs néző gáspár laci házigazda feltűnés istenes bence instagram dancsó péter csobot adél álarcos énekes


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9615460190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása