HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.02.02. 09:06 építészke

Hamarosan visszatér a képernyőre Istenes Bence...

Aggodalomra semmi ok, a népszerű műsorvezető már gőzerővel forgatja az RTL Klub vadonatúj show-ját, amelynek ő lesz a házigazdája. Ahogy Bence a posztjában megfogalmazza, jó híre van mindazoknak, akik ki sem akartak már kelni az ágyból, mert olyan mély depresszióba estek, hogy soha többé nem láthatják kedvencüket a képernyőn. Nos, ez nincs így, hiszen a kétgyermekes családapa megunhatatlan (?) vágya az, hogy a televízió előtt ülő tömegeket időről időre szórakoztassa, megnevettesse, elgondolkoztassa. Nos, ez nem mindig sikerül, néha ez, néha az hiányzik a csomagból, de érdeklődve várjuk, hogy ezúttal telitalálat lesz-e piacvezető kereskedelmi csatorna legújabb "dobása". Az "Álarcos énekes" - egyébként - egy zenés tehetségkutató, amelyben híres emberek, sportolók jelmezben adnak elő produkciókat, miközben megőrzik titokzatosságukat. Valódi kilétükre csak kiesésük után derül majd fény. A műsorvezető személye azonban nem titok már többé, hiszen Csobot Adél párja ezennel visszatér(t) a show business világába... (A fotó forrása Istenes Bence Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

istenes_bence_lesz_az_alarcos_enekes_musorvezetoje.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó zene poszt rtl klub tömeg család sportoló műsorvezető siker depresszió gyermek kedvenc bejegyzés kereskedelem híresség televízió titok oldal pár csatorna érdeklődés kiesés tehetségkutató nevetés jelmez forrás aggodalom visszatérés produkció képernyő népszerű show business piacvezető házigazda istenes bence szórakoztatás megfogalmazás instagram csobot adél álarcos énekes


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4115452848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása