HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.31. 13:56 építészke

Rákóczi Feri és a lavór...

A Rádió 1 reggeli hangjai folyamatosan feláldozzák magukat a tudomány és a tapasztalat oltárán, ha kell (akkor is, ha nem, persze). Nemrég éppen azt próbálták ki, milyen a nyelv nélküli ízlelés, ma reggel pedig Rákóczi Ferinek szerettek volna segíteni, hogy kellemesebb legyen a mindennapos sportolása. Az ismert műsorvezető a hét elején mondta el, ugyanis, élő adásban, hogy az úszás közbeni levegővétele egyre körülményesebb és félelmetesebb számára, régebben ezzel nem volt semmi problémája. Sebestyén Balázs már akkor is azt fogalmazta meg, hogy sokkterápiát kellene alkalmazni az ismert étterem tulajdonoson, amelyre ma reggel került sor. Természetesen, azért ez a kísérlet is nélkülözött mindenfajta kutatói hátteret, de mind a többiek, mind a hallgatók remekül szórakoztak Feri lavóros akcióján. A nem túl sikeres művelet után, úgy tűnik, nem maradt más hátra, mint a kineziológia annak érdekében, hogy a mentális gát feloldásra kerüljön... (A fotó internetes forrásból származik.)

rakoczi_feri_lavorban_probalta_meg_a_helyes_levegovetelt.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó kutatás sport internet terápia segítség szórakozás műsorvezető tudomány kísérlet úszás félelem próba akció étterem probléma tapasztalat kineziológia hallgató sokk háttér forrás lavór ízlelés mentális sebestyén balázs rákóczi feri tulajdonos művelet rádió 1 feloldás ismert megfogalmazás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr415451008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása