HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.29. 14:10 építészke

Tudományos kísérlet a Rádió 1-en...

Sebestyén Balázs és csapata - általában - kapható minden olyan próbára, tesztre, amely meghökkentő, vicces, és a hallgatók számára érdekes lehet. Megpróbálják - ennek keretében - megvizsgálni, hogy az adott kísérleti eredmény mennyire fedi a valóságot. Ma reggel is így tettek, mikor - egy 2013-as tanulmányra hivatkozva - bekenték különböző anyagokkal a heregolyóikat. Ez a dokumentum, ugyanis, nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a férfiak eme testrésze is képes ízeket eljuttatni az agyba, mert ízlelő receptorok találhatóak rajtuk. Természetesen, az élő adásban zajló - szerencsére - kendőzött, ám kendőzetlen őszinteséggel bemutatott kísérletet Vadon Jani viselte a legrosszabbul, hiszen neki - tudtán kívül - egy nagyon erős csilipaprika szószt kellett a kényes területre kennie. Meg is lett ennek az adás hátralévő részében a következménye. A szerencsés sorshúzásnak hála, Sebestyén Balázsnak szójaszószba, Rákóczi Ferinek pedig citromlébe kellett mártania a nem odaillő testrészét. Előbbi nem érzett semmilyen ízt, utóbbi pedig azt gondolta, hogy sós az intim környezetében a bőrfelületre felvitt láthatatlan cucc. Aki prűd, ne nézze meg az erről készült videót a műsor Facebook oldalán, aki azonban szeretne hatalmasakat nevetni, nekik mindenképpen ajánljuk az alig több, mint negyedórás anyagot... (A fotó forrása Sebestyén Balázs Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

balazsek_kirpobaltak_a_heregolyokkal_torteno_izleles_valodisagat.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó teszt vicc tudomány dokumentum kísérlet szerencse agy facebook próba műsor bejegyzés bemutató tanulmány prűd eredmény oldal csapat élő ajánlat hallgató here nevetés forrás anyag intimitás testrész íz következmény sebestyén balázs adás rákóczi feri vadon jani rádió 1 instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8915435640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása