HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.21. 08:44 építészke

Itt egy baba...

Ezt a táblát tartja Tokár Tamás legutóbb megosztott fotóján, amelyen várandós feleségével együtt látható. A fiatal pár tavaly szeptemberben mondta ki a "boldogító igen"-t, és úgy tűnik, hogy a család bővülésére sem kell sokat várniuk. Ők is 2018 őszén az RTL Klub-on futó "Nyerő páros" egyik duójaként lettek ismertebbek a nagyközönség előtt, akárcsak a tegnap esti ünnepelt, Szegedi Fecsó. Igaz, a két házaspár élete teljesen már mederben zajlik, és a "Fókusz" egyik műsorvezetőjének megfogalmazása szerint, ők most éppen életük legnagyobb kalandjára készülnek, és megpróbálnak a lehető legjobb szülei lenni születendő babájuknak, aki - tervezetten - júniusban fog a világra jönni. Azt gondoljuk, hogy az előbb leírt gondolatok minden gyermeket vállaló párra igazak, és az sem probléma, ha az édesanya néhány kiló plusszal éli azt követően az életét. Természetesen, sok-sok boldogságot kívánunk Tomiéknak mi is a nyáron induló, életre szóló "kalandjukhoz"... (A fotó forrása Tokár Tamás Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

tokar_tomi_apa_lesz.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó rtl klub család közönség műsorvezető ünnep gondolat szülő próba gyermek boldogság bejegyzés fiatal baba probléma oldal kaland születés házasság házaspár tábla megosztás forrás fókusz édesanya bővülés duó ismert megfogalmazás várandóság instagram kívánalom tokár tomi nyerő páros szegedi ferenc


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9815419620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása