HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.16. 14:02 építészke

Szerelembe estek az egykori versenyzők...

Ma reggel a TV2 "Mokka" című műsorában jelentette be Békefi Viktória és Feng Ya Ou, hogy egy ideje már egy párt alkotnak. A "Sztárban sztár leszek!" felvételei és élő adásai alatt kialakult barátság csapott át szerelemmé kettejük között, amelynek első valós szikrája, emléke egy Tasnádi Bence koncert közbeni és utáni táncban öltött testet. A fiatalok sok időt töltenek együtt, de a konkrét és kimondott összeköltözésen még nem gondolkoznak. A produkció győztese korábban azt nyilatkozta, hogy nagyon válogatós a pasik terén, és igencsak magas mércét kell megugrania szíve választottjának vele kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy Horváth Tamás korábbi mentoráltjának sikerült ezeket az akadályokat leküzdenie, és célba ért. Sok-sok közösen eltöltött percet, emléket, boldogságot kívánunk mindkettőjüknek... (A fotó forrása Békefi Viktória Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

bekefi_viktoria_es_feng_ya_ou_egy_part_alkotnak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tv2 választás koncert siker gondolat emlék szerelem kapcsolat műsor boldogság bejegyzés fiatal versenyző sztori mokka felvétel pár élő nyilatkozat időtöltés forrás győztes produkció összeköltözés mentor adás válogató horváth tamás instagram kívánalom sztárban sztár leszek békefi viktória feng ya ou


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr415412440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása