HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.14. 08:48 építészke

A mai estére várva...

Sokan várták korábban a tegnap estét, hiszen néhány órával ezelőtt zajlott Ákos dupla Aréna-beli koncertjének első "felvonása". Nemcsak a hely akusztikája miatt volt zajos siker az immáron hagyományosnak mondható decemberi időpontban megtartott zenei esemény, hanem Ákos személyének is nagy szerepe volt ebben, természetesen. Fellépett azonban ezúttal még valaki, aki emelte az este fényét. Augusztusban már írtunk róla, hogy rocktörténeti pillanat történet a népszerű énekes családjának életében, hiszen Anna lánya felénekelt a stúdióban egy közös dalt az édesapjával, amely - persze - az év egyik legnagyobb telt házas koncertjén is megszólalt a jelenlévők legnagyobb örömére. Valószínűleg, Ákos számára az lenne az igazi siker, ha néhány év múlva ő lenne Anna édesapjaként megemlítve, mert az azt jelentené, hogy a tehetséges gének továbbviszik az általa megkezdett (élet)utat. Addig is, a fiatal lány zenei pályájának rövidtávú folytatása ma este lesz látható szintén az Arénában - édesapja dupla koncertjének második napján. Szerencsések a jegytulajdonosok... (A fotó forrása Kovács Ákos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

akos_tul_van_idei_dupla_arenas_elso_koncertjen.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó zene esemény család koncert énekes siker szerencse szerep lány ákos bejegyzés fiatal várakozás oldal pillanat tehetség jegy stúdió fellépés forrás megszólalás népszerű édesapa tulajdonos pályafutás budapest sportaréna teltház akusztika felvonás instagram történeelm


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3615351708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása