HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.08.27. 19:05 építészke

Rocktörténeti pillanat...

A címbeli mondatot írta bejegyzése mellé Kovács Ákos. Az ismert énekes egy olyan fotót osztott meg rajongóival, amelyen Anna lányával együtt látható. A dolog "pikantériája", hogy mindketten a (hang)stúdióban tartózkodnak, és nagyon úgy tűnik nekünk, hogy a népszerű zenész lánya is "belekóstol" édesapja szakmájába egy kicsit. Biztosan kellően tehetséges Anna, ha Ákos odaengedi a mikrofon mögé. Igaz, nem sokat árulnak el a közös munkából, de a titkolózásból annyit azért mégiscsak sikerült "kihámoznunk", hogy új album készül "Idősziget" címmel. Természetesen, a rajongók ezt is nagyon várják, ahogy az év végi budapesti Aréna-beli koncertet is. Elképzelhető, hogy ott már élőben is lehet majd "csekkolni", hogyan cseng egy családi dal profi körülmények és hatalmas tömeg előtt... (A fotó forrása Kovács Ákos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

akos_lanyaval_egyutt_studiozik.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tömeg család történelem koncert zenész énekes lány ákos cím bejegyzés szakma album titok oldal pillanat mondat élő tehetség mikrofon stúdió rajongó megosztás forrás profizmus foglalkozás népszerű édesapa körülmény pikantéria ismert instagram idősziget


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8315032382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása