HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.13. 19:18 építészke

Hiánypótló fotót posztolt Tatár Csilla...

Akik úgy érzik, hogy a népszerű műsorvezető rajongójaként már mindent tudnak kedvencükről, tévednek. Tatár Csilla saját maga vallotta be nemrég, hogy - bizony - hiányosságokkal küzd a közösségi fotómegosztások terén. Ezt pótolta nemrég azzal, hogy egy WC-s szelfit töltött fel saját profiljára. Hihetetlen, de igaz lehet, hogy nem volt neki még ilyen jellegű képe, bár, mi nem néztük meg az összes eddig megosztott fényképét. Mindenesetre, ha jól emlékszik az ismert kismama, akkor már ez a bakancslistás terve is kipipálásra került, hiszen túlesett a tűzkeresztségen - már, ami a "klotyós" (ő is így fogalmazott egy kommentben) tükörfotózást illeti. A képen, egyébként, remekül megfigyelhető Csilla egyre jobban kerekedő pocakja. Mint ismert, október végén jelentette be az egygyermekes anyuka, hogy kisfiának testvére érkezik hamarosan, amelyhez most is szívből gratuláltunk, és további kellemes babavárást kívánunk. Akár ilyen jellegű feltöltésekkel tűzdelve is... (A fotó forrása Tatár Csilla Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

tatar_csilla_egy_wc-ben_csinalt_szelfit.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség bejelentés műsorvezető emlék komment kismama gyermek kedvenc bejegyzés wc bevallás testvér oldal gratuláció pocak babavárás pótlás anyuka rajongó megosztás forrás feltöltés hiányosság népszerű bakancslista ismert tűzkeresztség megfogalmazás tatár csilla instagram kívánalom szelfi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3015351762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása