HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.10.30. 09:11 építészke

Gyermeket vár az ismert műsorvezető...

"Helló Bébi!" - ezzel a mondattal kezdte legutóbbi bejegyzését Tatár Csilla. A sugárzóan boldog kismama második gyermekét várja - ezt az örömhírt osztotta meg saját közösségi felületén tegnap este. A poszttal segíteni is próbált azoknak, akik éppen a teherbeeséssel küzdenek, hiszen - saját bevallása szerint - neki ez az ötödik terhessége. Néhány általános kérdésre is válaszolt, persze. Kiderült, hogy Milán örült a kisebb testvér érkezésének, de annyi kikötése azért van, hogy fiú legyen, és tudjon beszélni. A népszerű műsorvezető teljesen civil férje már újra tud beszélni, miután megtudta a nagy hírt. Sportolni, dolgozni pedig addig szeretne, amíg jólesik neki. Miközben mi is gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk, promózzuk a  Story magazint a további részletekért... (A fotó forrása Tatár Csilla Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

tatar_csilla_masodik_babajat_varja.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség munka sport segítség műsorvezető magazin terhesség kismama story gyermek boldogság bejegyzés kérdés örömhír promóció bevallás testvér beszéd oldal gratuláció babavárás válasz férj részlet felület megosztás forrás népszerű ismert tatár csilla instagram kívánalom


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6815272422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása