HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.11. 15:04 építészke

Az igazgató és a második emelet...

A fenti "hashtag"-gel osztott meg egy fotót tegnap délután a Játékszín saját közösségi felületén. Nemrég írtunk arról, hogy a Teréz körúti teátrum jövő februári helyszíni jegyértékesítésében részt vett Bank Tamás és Lévay Viktória is. Ők ketten forró teákat osztogattak a sorban álló leendő nézőknek a nem túl barátságos időjárás okán a múlt héten. Közben pedig a színház háttérben dolgozó munkatársai tették a dolgukat az épület falain belül. Tegnap az igazgató úr őket, vagyis a "második emeleti" kollégákat hívta meg egy karácsonyi ebédre. A fotón látszik, hogy jó hangulatban telt a közös étkezés, amely alapja lehet a mindennapok gördülékeny munkavégzésének, illetve a színház népszerűségének, sikerének. Azt kívánjuk, természetesen, hogy ez maradjon még így nagyon sokáig... (A fotó forrása a Játékszín Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

bank_tamas_karacsonyi_ebedje_a_masodik_emelettel.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség munka időjárás siker színház karácsony hangulat bejegyzés igazgató értékesítés oldal jegy felület étkezés ebéd megosztás népszerűség forrás emelet kolléga helyszín munkatárs néző teátrum hashtag instagram játékszín kívánalom lévay viktória bank tamás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7915348170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása