HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.18. 18:48 építészke

Visszatérnek a Bajnokok a képernyőre...

Néhány nappal ezelőtt írtunk arról, hogy a "Sztárban sztár leszek!" véget érte után újabb sportműsorral "erősít" a TV2. Ez pedig nem lesz más, mint a vasárnap esti felnőtt fogócska, a "Catch! - Úgyis utolérlek!". A házigazdák személyei már korábban ismertek lettek - Ördög Nóra és Gundel Takács Gábor mellett Petúr András lesznek azok, akik a versenyeket közvetíteni fogják a televíziók képernyői előtt rekedt nézőknek. Nemrég pedig az is kiderült, hogy az "Exatlon Hungary" korábbi bajnokai ebben a sport event produkcióban (jelentsen is ez bármit a 21. századi televíziózásban) szintén bajnokokként fognak szerepelni. Gelencsér Tímea osztott meg egy fotót nemrég, amelyen a világbajnoki címét a hétvégén megvédő Rákóczi Renivel, Jóni Mátéval és Esztergályos Patrikkal látható. Ahogy a posztban megfogalmazza, izgalmas esték elé néznek azok, akik a TV2 adását választják a hétvégék lezárásaként december 1-jétől. Nekünk csak egyetlen kérdésünk lenne ezzel kapcsolatban: hová tűnt Palik László? Ha már Damon Hil nem lehet a csapat tagja... (A fotó forrása Gelencsér Tímea Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

gelencser_timea_is_csapattag_lesz_a_catch-ben.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt hétvége sport tv2 verseny vasárnap műsor bejegyzés kérdés televízió gundel takács gábor oldal csapat bajnok közvetítés palik lászló catch világbajnok megosztás forrás visszatérés produkció képernyő ördög nóra néző adás házigazda damon hill megfogalmazás instagram exatlon hungary jóni máté esztergályos patrik gelencsér tímea sztárban sztár leszek petúr andrás rákóczi reni


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7815330214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása