HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.12. 14:10 építészke

Catch-es műsorral erősít a TV2...

Lassan véget érnek a "Sztárban sztár leszek!" élő adásai, így hamarosan kiderül, hogy ki lesz Magyarország legfrissebb és legsokoldalúbb amatőr előadója ebben az évben. Mivel Karácsonyig van még egy kis idő, a TV2 úgy döntött, hogy megpróbálja nézőit - továbbra is - a televíziók képernyői előtt tartani vasárnap esténként. Fogtak, tehát, egy újabb sport témájú licenszet, és bedobták a hétvégét lezáró műsorstruktúrájukba. Ez a "Catch! - Úgyis utolérlek", vagyis egy jó kis fogócska felnőtteknek. Angolul a hasonló produkciókat sport event műsoroknak hívják, gondoltuk, ezt is megemlítjük itt szakavatottabb olvasóinknak. A szabályok nem tűnnek agysebészeti mélységűeknek, a műsorvezetők pedig többen vannak. Egészen pontosan hárman, ahogy az a "Ninja Warrior Hungary"-ben már bevált (illetve, természetesen, a licensz is ezt kívánja meg). Ördög Nóra (akinél az alábbi képen eléggé túltolták a photoshop-ot) mellett Gundel Takács Gábor fogja közvetíteni az eseményeket, a pálya szélén pedig nem egy pályakezdő riporter, Petur András fogja kérdezni a résztvevőket friss élményeikről. És ha már az előbb megemlítettük, úgy tűnik, hogy a "Ninja Warrior Hungary" korábbi sikere megnyitott egy csapot a TV2 számára, amelyen folyamatosan folydogál némi sportos produkció... (A fotó forrása a "Catch! - Úgyis utolérlek" hivatalos Facebook oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

hamarosan_indul_a_catch.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó esemény sport tv2 photoshop műsorvezető siker facebook felnőtt olvasó szabály event műsor amatőr bejegyzés élmény televízió hivatalos gundel takács gábor oldal riporter élő közvetítés catch forrás licensz produkció előadó képernyő ördög nóra néző adás fogócska résztvevő sokoldalúság ninja warrior hungary sztárban sztár leszek petur andrás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3615313858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása