HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.09. 19:14 építészke

Megvan az idei év nyerő párosa...

Néhány órával ezelőtt arról írtunk, hogy tegnap este "megszületett" az idei esztendő legjobb (amatőr) séfje, hiszen Bánszki Bence nyerte a TV2 erre irányuló produkcióját. De nemcsak a kisebbik kereskedelmi csatorna ünnepelhetett győztest közel huszonnégy órával ezelőtt, hiszen az RTL Klub-on is kihirdették a "Nyerő páros" győztes párját. Nem árulunk ez nagy titkot azzal (reméljük), ha mi is megírjuk, hogy Csobot Adél és Istenes Bence nyerte el ebben az évben ezt a címet - megelőzve Flour Tomiékat és Fésűs Nelly-éket. Természetesen, majdnem minden hasonló televíziós produkció szubjektív, így lehet szeretni, utálni, közömbösnek lenni iránta - mindenkinek ízlése és vérmérséklete szerint. Egy azonban biztos: a fiatal énekesnő és műsorvezető párja szerelme töretlen, és igencsak népszerűek nemcsak a fiatalok körében. Ez is biztosan hozzájárult ahhoz, hogy győztesként távozhattak a Sebestyén Balázs által "navigált" műsorból, amelyhez ezúton mi is gratulálunk... (A fotó forrása Istenes Bence Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

csobot_adel_es_istenes_bence_lett_2019_nyero_parosa.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó rtl klub tv2 műsorvezető ünnep szerelem műsor bejegyzés fiatal szeretet kereskedelem televízió titok oldal gratuláció csatorna utálat énekesnő nyertes ízlés forrás győztes produkció sebestyén balázs népszerű istenes bence szubjektivitás fésűs nelly instagram flour tomi csobot adél nyerő páros séfek séfe bánszki bence


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr10015299094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása