HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.09. 14:02 építészke

Véget ért a "Séfek séfe" idei évada...

Amint egy hasonló főzős műsor utolsó adásához érkezünk, természetes, hogy annak a végén győztest kell hirdetni. Nem volt ez másképp tegnap este sem, amikor a "Séfek séfe" második szériájának érkeztünk a végéhez. Ezt az évadot is lehetett - természetesen - szeretni, nem szeretni. Mi, speciel, ezt is szerettük az elsőhöz hasonlóan. Lehetett a majdani győztesnek drukkolni, és - természetesen - ellene is szurkolni. Ez mind nem sokat jelentett, tekintettel arra, hogy a három ismert séf kezében volt a döntés estéről estére, hogy ki essen ki aznapi rossz teljesítménye okán a produkcióból. Így maradt - végül is - Bánszki Bence az utolsó, akinek - többek között - tízmillió forint és egy neves séfiskolában eltöltendő tanfolyam ütötte a markát ezzel a győzelmével. A két évvel ezelőtti szériához hasonlóan, ezúttal is Wolf András nyert Krausz Gábor és Womberg Frigyes előtt, hiszen Bence az ő csapatát erősítette az elmúlt hetekben. Biztosan, lesz még folytatása ennek a sorozatnak, mert amatőr szakácsokból, séfekből Dunát lehet rekeszteni, és azt gondoljuk, hogy a TV2-nek kereskedelmileg is "megérte" ezt a licenszet ismét az őszi műsor-struktúrájába beillesztenie... (A fotó forrása a "Séfek séfe" hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

banszki_bence_nyerte_a_sefek_sefe_2-t.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó sorozat tv2 folytatás tanfolyam gondolat döntés szakács műsor amatőr bejegyzés iskola szeretet kereskedelem hivatalos oldal csapat teljesítmény forrás licensz győztes struktúra séf produkció szurkoló vomberg frigyes főzőshow széria adás évad ismert instagram wolf andrás drukkolás séfek séfe krausz gábor bánszki bence


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8615299068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása