HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.05. 14:22 építészke

Rákóczi Feri bevállalta...

Úgy tűnik, hogy korábban a Diego-s fiúk voltak, akik mindig kitaláltak valamit, mostanában Sebestyén Balázsnak és csapatának jutnak hasonló feladatok. Nekik sem kell a szomszédba menniük, ha egy kis kreativitást kell a hétköznap reggelekbe vinniük. Az pedig, ha mindez egyikük kisebb-nagyobb "megmarásával" jár, akkor  még jobb a helyzet. Tegnap Vadon Janit lógatták fel a Westend-ben egy monstre jellegű játék kedvéért, ma délelőtt pedig már Rákóczi Ferin volt a sor, hogy megváljon jellegzetes arcszőrzetétől. Mivel ez a hónap a prosztatarák elleni küzdelemről és a bajszos férfiakról szól, az ismert rádiós műsorvezető is "lecserélte" korábban védjegyévé vált szakállát erre. Ő volt az egyetlen, aki hármójuk közül "bevállalta", hogy egy profi szakember segítségével "megborotválkozzon". A végeredményt - többek között - Sebestyén Balázs is megosztotta saját közösségi felületén, amelyhez hozzáfűzte, hogy a fiatal Sean Connery látható a fotón, aki letagadhat tizenöt évet is az életkorából. Ja, és azt is, hogy jön neki egy rekesz gyömbérsörrel. Ezek után, mindenki döntse el saját maga, hogy Rádió 1 egyik meghatározó reggeli hangjának, megérte-e a váltás... (A fotó forrása Sebestyén Balázs Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

rakoczi_feri_bajszos_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség rádió segítség műsorvezető hónap döntés rák arc reggel bejegyzés hang szakember oldal csapat hozzászólás tagadás felület gyömbér kreativitás prosztata bajusz védjegy megosztás váltás forrás feladat borotválkozás sean connery sebestyén balázs bevállalás szőrzet rákóczi feri vadon jani rádió 1 monstrum ismert instagram movember lógatás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8315290502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása