HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.04. 14:14 építészke

Vadon Janit fellógatták...

Természetesen, nem kell megijednie a rajongóknak, nem történt semmi végzetes rádiós kedvencükkel. Csupán annyi, hogy Balázsék ismét kitelepültek - ezúttal a Westend-be. És ha már ott jártak, felépítettek egy hatalmas játékot, amely a békebeli játéktermek hamisítatlan hangulatát idézi. A feladat ugyanaz volt, mint a pénzdobálós gépek esetében, e lépték azonban ennek a sokszorosa. Az egész héten át a bevásárlóközpontban megtalálható monstrumot Vadon Jani próbálta ki elsőnek, miközben a "zavarosban halászott". Nem is eredménytelenül, de a lényeg ezúttal nem a nyereményvadászat volt (ahogy általában lenni szokott), hanem az, hogy a hallgatók és a helyszínen megjelent rajongók jól szórakozzanak a reggeli adás egyik házigazdájának csetlésein-botlásain... (A fotó forrása Sebestyén Balázs Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

vadon_janit_belogattak_a_westend-ben.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó reggeli vadász játék rádió szórakozás próba kedvenc hangulat bejegyzés gép sztori nyeremény eredmény hallgató megjelenés rajongó forrás kitelepülés westend feladat bevásárlóközpont helyszín sebestyén balázs halászat adás házigazda vadon jani monstrum ijedelem instagram lógatás bláazsék


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5215287480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása