HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.04. 09:19 építészke

Interjú egy világbajnokkal...

Aki történetesen tegnap óta hatszoros, a sportág pedig a Forma-1. A rajongóknak nem kell többet mondanom ahhoz, hogy kitalálják, Lewis Hamilton-ról van szó. Szujó Zoltán évekig követte a száguldó cirkuszt helyszínről helyszínre, így sok esetben szem- és fültanúja lehetett egy-egy világbajnok születésének, valamint testközelből tudta megszólaltatni a sportág szerelmeseinek - általában - elérhetetlen ikonjait. Egy ideje ezt már nem teszi, de D. Tóth Kriszta mellett helyet foglal néha az anyósülésen. Legutóbb megosztott fotóján is egy történelmi pillanat örökítődött meg, valószínűleg,és ahogy látszik a fényképen, nem tegnapi az esemény. Az ismert sportriporter - saját bevallása szerint - nem a hatodik vb-címéről diskurált a felvételen Hamilton-nal, de felteszi azt a kérdést, hogy "mennyi van még a brit pilótában". Erre mi sem tudunk válaszolni, de ha lesz magyar vonatkozása - esetleg - a Forma-1-es zseni hetedik világbajnoki címének a jövőben, megpróbálunk nem lemaradni erről... (A fotó forrása Szujó Zoltán Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

 szujo_zoltan_es_lewis_hamilton.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt interjú esemény sport történelem szerelem bejegyzés forma 1 ikon kérdés oldal cirkusz pillanat riporter születés válasz lewis hamilton világbajnok rajongó megosztás száguldás forrás d tóth kriszta diskurzus ismert szujó zoltán vonatkozás anyósülés instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3915287536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása