HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.10.17. 09:11 építészke

On the board...

A fenti cím arra utal, hogy D. Tóth Krisztának ismét sikerült egy "nagyágyút" az anyósülésre ültetnie, és elvinnie magával. Ezúttal Szujó Zoltán volt a mosolygós "áldozat", aki cseppet sem bánta, hogy az ismert műsorvezető mellé néhány perc és egy jóízű beszélgetés erejéig. Természetesen, szó esett a Forma-1-ről, a televíziózásról, a családról és - meglepő módon - Vitray Tamásról, valamint Knézy Jenőről is. Ahogy mondani szokták, "meghallgatós" a diskurzus - akár többször is, ha valakinek ideje, kedve engedi. Anélkül, hogy indokolatlanul többet "spoilereznénk" az előzőeken túl az internetes tartalmat, annyit elárulunk, hogy az edzőtermi indulástól mind térben, mint időben elég messze jutott az ismert kommentátor és a népszerű újságíró a kissé nyálkás időben. A pontos számokhoz tessék megnézni a beszélgetést a WMN magazin Youtube-csatornáján, bár, erre ott pont nem fogunk választ kapni... (A fotó forrása az "Elviszlek magammal" hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

szujo_zoltan_is_beult_d_toth_kriszta_autojaba.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom internet spoiler család youtube műsorvezető beszélgetés bejegyzés forma 1 ülés újságíró televízió hivatalos oldal csatorna válasz vitray tamás áldozat knézy jenő forrás d tóth kriszta népszerű kommentátor diskurzus ismert szujó zoltán instagram nagyágyú elviszlek magammal wmn magazin


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9515269772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása