HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.04. 19:19 építészke

Az első közös fellépés...

Nemrég mi is írtunk arról, hogy Majka és Curtis kibékültek egymással, és a közös munka megvalósításán fáradoznak. Mint ismert, a népszerű műsorvezető azért szakította meg a szakmai kapcsolatot barátjával egy évvel ezelőtt, mert annak komoly drogproblémái adódtak. Széki Attila - felismervén a baj nagyságát - elvonókúrán vett részt ez év elején, majd gyermeke született feleségétől, és úgy tűnt szép lassan rendeződnek a dolgai. Nos, ennek újabb állomása volt a nemrégiben megjelent közös bejelentés, valamint a tegnap esti fellépés a TV2 "Sztárban sztár leszek!" című műsorában. A két zenész kiegészült a 100 tagú cigányzenekar szólistáival és Kollányi Zsuzsival, akikkel együtt hatalmas sikerrel mutatták be a Depeche Mode egyik világhírű átdolgozását. A produkció házigazdája, természetesen, alaposan "cinkelte" barátját, de Majkának sem kellett a Till Attilának szánt megfelelő minőségű riposztokért a szomszédba mennie. A zsűri, nem meglepő módon, le volt nyűgözve, még Pápai Joci is tudott néhány összeszedett mondatot kipréselni magából. Aki pedig személyesen is szeretné átélni a televízió képernyőjéről átsugárzó pozitív és lelkesítő hangulatot, megteheti az országos turné bármelyik állomásán, amelyre még tud jegyet venni a jól ismert értékesítőhelyek valamelyikén... (A fotó forrása Majka Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

majka_es_curtis_kozos_fellepese_a_sztarban_sztar_leszek-ben.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó munka tv2 zenész műsorvezető siker till attila kapcsolat majka műsor gyermek hangulat bejegyzés béke szakma televízió probléma oldal születés barát feleség állomás elvonókúra fellépés turné forrás produkció képernyő 100 tagú cigányzenekar zsűri népszerű házigazda pápai joci ismert curtis széki attila instagram majoros péter kollányi zsuzsi sztárban sztár leszek


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6715291470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása