HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.10.24. 09:05 építészke

Megelőzte a korát Sváby András...

A fenti címet többféleképpen is értelmezhetjük. Az ismert műsorvezető legutóbb megosztott képéhez azt írta, ugyanis, hogy a Space Invader-es pulcsija már a számítógépes játék megjelenése előtt tíz évvel majdnem mindennapos darab volt a ruhatárában, így mindenképpen megelőzte a korát ezzel a viseletével. A fotó, egyébként, hatéves korában készült, éppen október 24-én, amely - nem mellesleg - András születésnapja. Az azóta eltelt időszak alatt hosszú szakmai és magánéleti pályát futott be a népszerű műsorvezető. Tudósított Pekingből, megalapította a TV2-t, elindította a "Napló"-t, valamint - nem utolsósorban - egy fél országgal megismertette Karcsikát. Legutóbbi híreink között szerepelt vele kapcsolatban, hogy egy csaló a fényképeit felhasználva próbált meg gyanútlan hölgyektől pénzt kicsikarni szerte Európában. De ez már a múlt, a jelen pedig egy születésnapi jókívánság részünkről Sváby Andrásnak... (A fotó forrása Sváby András Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

svaby_andras_hatevesen_pulcsiban.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó játék születésnap tv2 műsorvezető hír bejegyzés napló szakma számítógép jókívánság kor oldal értelmezés magánélet pálya sváby andrás visszaélés alapítás megjelenés megosztás forrás pulóver csaló népszerű tudósító viselet ismert space invader instagram karcsika


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1615259352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása