HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.17. 09:01 építészke

Megkárosították az ismert műsorvezetőt...

Anyagi értelemben, nem biztos, hogy forintosítható az a kár, amely Sváby András érte az elmúlt időszakban. Visszaéltek, ugyanis, az ismert műsorvezető képeivel a közösségi médiában, és Patrick Illac álnéven próbáltak meg kicsalni gyanútlan nőktől pénzt szerte Európában - felhasználva András személyes fotóit. A Blikk korábban már megkereste ebben az ügyben az ATV egyik arcát, aki nemrég "Balázsék"-kal is megosztotta történetét. Mint az élő adásban elmondta, egy finn hölgy kereste meg Messenger-en amiatt, hogy tud-e a visszaélésről. Olyan fotókat is talált a kamuprofilon, amelyeket ő nem talált meg a saját korábban megosztott fotói között. Természetesen, Sebestyén Balázs és csapata próbálta "humorosra venni" a beszélgetést, amelyben Sváby András is partner volt, így egy kelleme  diskurzus alakult ki köztük. Korábban már mi is írtunk néhány alkalommal arról, hogy ismert celebjeink fényképeivel próbálnak meg visszaélni rossz szándékú felhasználók, bár, azt hittük eddig, hogy könnyebb csinos fiatal nőként férfiakra hatást gyakorolni - mondjuk - az ismerkedési oldalakon. Úgy tűnik, hogy ez az elméletünk lassacskán megdőlni látszik... (A fotó forrása Sváby András Facebook oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

svaby_andras_kepeivel_visszaelnek_a_kozssegi_mediaban.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó közösség profil celeb messenger személyes atv humor történet blikk műsorvezető név facebook beszélgetés bejegyzés ismerkedés csalás kár oldal csapat élő felhasználó sváby andrás visszaélés megosztás forrás sebestyén balázs adás diskurzus ismert megkeres balázsék patrick illac


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8315111106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása