HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.30. 19:10 építészke

Hamarosan indul az új sportreality...

Már nem sokat kell aludni ahhoz, hogy összecsapjanak a kiválasztott családok a TV2 legújabb sportműsorában. A Palik László nevével fémjelzett "Fuss, család, fuss!" című reality egy hét múlva veszi kezdetét, és - valószínűleg - hasonló sikerre számíthat, mint a csatorna téli-tavaszi szériája, az "Exatlon Hungary". Nemcsak a műsorvezető személye lehet garancia az egyedi "hangzásvilágra", hanem az edzők is, hiszen köztük szintén vannak eléggé ambiciózus és karakteres személyiségek. A korábbi Exatlon-győztes, Huszti Kata mellett Tápai Szabina, Bodó Imi és Katus Attila felelős azért, hogy az általuk képviselt família emelhesse a magasba a végén a trófeát - ezzel együtt pedig a dicsőséget és a pénzt is. Izgalmakban, tehát, nem lesz hiány október 7-től kora esténként a TV2 képernyőjén... (A fotó forrása a "Fuss, család, fuss!" hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

hamarosan_indul_a_fuss_csalad_fuss.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó sport tv2 család műsorvezető siker reality műsor bejegyzés edző hivatalos oldal csatorna palik lászló személy karakter ambíció forrás dicsőség izgalom győztes képernyő katus attila família trófea tápai szabina instagram exatlon hungary huszti kata fuss család fuss bodó imi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3515192584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása