HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.06. 08:58 építészke

Fény derült az edzők kilétére...

Nincs több titok azzal kapcsolatban, hogy kik lesznek a TV2 legújabb "sportos" műsorának trénerei. Korábban csak "testrészeket" láthattunk belőlük, nemrég azonban a produkció hivatalos Instagram felülete fellebbentette a fátylat az eddig rejtegetett sportemberekről. Várható volt, hogy Huszti Kata az "Exatlon Hungary" első szériájának győzteseként nem maradhat ki egy hasonló tematikájú műsorból. Úgy tűnik, hogy Tápai Szabina ezzel a sorozattal tér vissza a kétgyermekes édesanyai létből a televízió képernyőjére, miközben kupagyőztes kézilabdázóként - talán, megkérdőjelezhetetlenül - ott a helye a többiek között. Katus Attilát, azt gondoljuk, be sem kell mutatni a sportot szerető nőknek és férfiaknak. A legkevésbé ismert tréner, talán, Bodó Imi, aki üzletemberként és testépítőként is elég népszerű a neten, amelyet ezúttal televíziós karrierrel "fejelhet meg". Ők négyen lesznek, tehát, azok, akik a nem kevés izgalmat ígérő "vetélkedőben" egyengethetik a résztvevők útját. Ennek sikeréről, nehézségeiről, természetesen, hamarosan mindenki meggyőződhet, aki követni fogja a televíziós képernyőjén a "Fuss, család, fuss!" című műsort... (A fotó forrása a "Fuss, család, fuss!" hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

a_fuss_csalad_fuss_edzoi_gardaja.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó sorozat sport tv2 üzletember siker karrier vetélkedő műsor gyermek bejegyzés testépítés edző televízió hivatalos oldal felület nehézség forrás izgalom követés testrész győztes produkció édesanya képernyő katus attila népszerű tréner széria kézilabdázó ismert tematika tápai szabina instagram résztvevő exatlon hungary huszti kata fuss család fuss bodó imi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1315044734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása