HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.04. 09:20 építészke

Egyelőre, titok az edzők személye...

Gőzerővel folynak a "Fuss, család, fuss!" felvételei, amelyeket ezúttal is Palik László moderál. A népszerű műsorvezetőnek, tehát, ismét alkalma nyílik a televízió hangerejét lehalkítva is megfelelő tónussal biztatnia mindazokat a szerencsés versenyzőket, akik bejutottak az adásokba. Természetesen, sporttal foglalkozó produkció elképzelhetetlen edzői gárda nélkül, ezért a TV2-n hamarosan startoló műsor is felvonultatja a maga arcait. Ezek közül még nincs alkalmunk egyet sem személyesen bemutatni, csupán az egyikőjük elég izmos felkarját tudjuk prezentálni a lentebbi fotón. El lehet kezdeni találgatni, hogy kiről is van szó, de - a kereskedelmi csatorna ígérete szerint, helyes válasz híján is - napokon belül kiderül a fiatalember kiléte. Legyen így... (A fotó forrása a "Fuss, család, fuss!" hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

a_fuss_csalad_fuss_egyik_edzojenek_bicepsze.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó prezentáció sport tv2 műsorvezető műsor bejegyzés versenyző edző hang televízió hivatalos titok felvétel oldal csatorna alkalom válasz palik lászló ígéret kereskedelmi forrás produkció népszerű találgatás adás fiatalember biztatás instagram fuss család fuss


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8015041824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása