HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.22. 19:08 építészke

Injekciózni kellene a népszerű színészt...

Nem kell izgulniuk a rajongóknak, szerencsére, nincs komolyabb baja Csonka Andrásnak. Annyi történt csupán, hogy mivel tegnap este nagy sikert aratott Játékszínbeli koncertjével, szeretné ezt az egész országnak megmutatni, amelyhez segítő kezekre és tőkeinjekcióra lenne szüksége. Negyven évet ölelt fel a virtuális könnyűzenei időutazás, amely - érezhetően - kedvére való volt a publikumnak. András tervei szerint, egy "színháziasabb" és egy "koncert jellegűbb" verzió is készülne ebből a zenei anyagból, és a mindenkori megrendelői igényekhez igazítanák a kivitelezést. Ahogy arról már korábban is írtunk, az ismert színész első élő nagyzenekaros koncertjét adta tegnap este a "Színházak éjszakája" idei programsorozatának keretében a Teréz körúti teátrumban, amelyet egy kevéssé ismert dallal zárt. Utolsóként a "Ding Dong" csendült fel, amit a közönség dermedt csendben hallgatott végig. Persze, hogy nem így volt. Gratulálunk a sikeres bemutatkozáshoz, és további sok-sok hasonló "előadást" kívánunk... (A fotó forrása Csonka András Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

csonka_andras_elozenekaros_koncertje_a_jatekszinben.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó sorozat bemutatkozás koncert előadás közönség színész siker program ország bejegyzés csonka andrás megrendelés oldal zenekar gratuláció tőke csend kivitelezés hallgatás rajongó könnyűzene forrás izgalom igény népszerű ding dong injekció teátrum publikum ismert instagram játékszín színházak éjszakája


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1315160588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása