HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.13. 19:12 építészke

Erősen készül a hétvégére az ismert színész...

Nemrég élő adásban jelentette be Csonka András saját közösségi felületén, hogy - a jövő hétvégi "Színházak éjszakája" rendezvénysorozatának keretében - koncertezni fog a Játékszínben, amely eseményen eddig tőle még nem hallott dalok csendülnek majd fel. A korszak a '60-as évektől a '90-es évekig terjed majd, és úgy autentikus valójában egy buli, ha megpróbáljuk az adott korszak öltözködési stílusát is magunkénak érezni. Nos, Holdampf Linda segítségével ezt az akadályt szintén sikeresen teljesítette András, akibe az ismert stylist azonnal bele is szeretett. Akiknek a fotó láttán szintén kicsi pillangók kezdtek el bizseregni a hasukban, próbáljanak meg bejutni Csonka András első élőzenekaros házibulijára. Regisztrálni már, sajnos, nem lehet az eseményre, de a Teréz körúti színház biztonságos befogadóképességének függvényében - talán - lehet esély a "helyszíni overbooking"-ra... (A fotó forrása Csonka András Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

csonka_andras_kulsoleg_is_keszul_a_jovo_szombati_koncertjere.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség sorozat stílus hétvége bejelentés esemény segítség koncert szerelem rendezvény regisztráció bejegyzés csonka andrás oldal élő felület öltözködés házibuli stylist forrás akadály adás instagram játékszín színházak éjszakája holdampf linda


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4915113496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása