HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.21. 19:21 építészke

Több, mint nosztalgia...

Wolf András egy korábban készült fotót osztott meg nemrég saját közösségi felületén, amelyen Krausz Gáborral és Vomberg Frigyessel együtt "pózolnak". A kép a "Séfek séfe" című produkció első évadához készült, az apropó pedig nem más, mint a nagy sikert aratott "gasztro-tehetségkutató" belátható időn belüli folytatása. A TV2 korábbi sikeres szériája, ugyanis, október 7-én veszi kezdetét a második évaddal, amelyben szintén amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a zsűrit, hogy az ő főztjük a legfinomabb mindegyik között. Nemcsak a versenyzők lesznek újak, hanem a háziasszony is, hiszen Ördög Nóra helyett Liptai Claudia "moderálja" majd - estéről estére - a résztvevőket a végkifejlet felé. Akik az első sorozatot kedvelték (mi, bevalljuk, ilyenek voltunk), azok bátran üljenek ismét a képernyők elé október elejétől, nem fognak csalódni az új szériában sem... (A fotó forrása Wolf András Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

hamarosan_indul_a_sefek_sefe_masodik_evada.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség sorozat tv2 siker gasztro próba szakács bejegyzés liptai claudia versenyző nosztalgia oldal felület tehetségkutató csalódás megosztás háziasszony forrás produkció képernyő zsűri ördög nóra vomberg frigyes széria póz évad instagram résztvevő wolf andrás kedvelés séfek séfe krausz gábor


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1315160854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása