HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.09. 14:14 építészke

Bővült a "Mokka" csapata...

Június végén osztotta meg rajongóival Szabó Dóri azt a fényképet, amely az utolsó "Mokka" adása után készült vele és a stábtagokkal. Természetesen, nem a TV2 napindító műsorának lett akkor vége, csupán a fiatal műsorvezető gondolta úgy, hogy ideje továbblépnie, és mással kezdett el foglalkozni. Az általa keltett "űrt" kellett valakinek pótolnia, aki ma reggel "ülhetett be" Dóri helyére Pachmann Péter mellé. Természetesen, nem kezdő műsorvezetőről van szó, hiszen Orosz Barbara elég rutinnal rendelkezik a televíziós produkciók tekintetében, bár, az lokális hiányosság nálunk, hogy élő adásos produkciót - csípőből - nem tudunk a neve mellé tenni. Nemrég megosztott posztjában azért egy kis előzetes félelmet megfogalmazott azzal kapcsolatban, hogy az általa nagyon várt alkalmat hogyan éli majd meg reggel valójában, de annyi segítséget kapott az összes stábtagtól, amennyit álmában sem remélt. Mindenki biztatta, figyeltek rá, a hangulat pedig - már az első perctől - magával ragadta. Borzasztóan várja a holnapot, és azt, hogy újra forogjanak a kamerák. Természetesen, sok-sok rajongója hasonlóképpen van ezzel... (A fotó forrása Orosz Barbara Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

orosz_barbara_lett_a_mokka_uj_musorvezetoje.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt tv2 segítség műsorvezető gondolat álom félelem műsor hangulat bejegyzés fiatal mokka figyelem televízió oldal csapat élő alkalom pótlás rajongó megosztás forrás foglalkozás rutin stáb produkció hiányosság pachmann péter adás orosz barbara bővülés biztatás megfogalmazás instagram szabó dóri napindítás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3015054778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása