HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.06.24. 14:22 építészke

Az utolsó "Mokka"...

Nem kell megijednie a népszerű műsor egyetlen lelkes kedvelőjének sem, hiszen a adássorozat nyáron sem tart szünetet. Szabó Dóri - ellenben - ma reggel volt utoljára látható a TV2 eme produkciójában, hiszen "új vizekre evez". A korábban a "MasterChef VIP"-ban is versenyző műsorvezető két és fél év után int búcsút a reggeli televíziózásnak és a korán kelésnek. Ennek oka pedig nem más, mint az, hogy saját szépészeti vállalkozásba kezd, amellyel szervezett keretek között "folytathatja örökös harcát a kilókkal, centikkel". Köszöni munkatársai elmúlt időszakban nyújtott segítségét, és bízik benne, hogy egy még szebb korszak veszi kezdetét az életében, miközben egy igencsak szép időszak ért véget neki a mai nappal. Mi is sok sikert kívánunk neki a "megújuláshoz"... (A fotó forrása Szabó Dóri Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

szabo_dori_elhagyta_a_mokka_csapatat.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó sorozat tv2 segítség búcsú műsorvezető verseny siker harc reggel műsor bejegyzés lelkesedés szünet mokka kelés köszönet televízió oldal vállalkozás forrás korszak produkció munkatárs népszerű adás időszak ijedelem instagram kívánalom szabó dóri masterchef vip


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr514909718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása