HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.08. 09:25 építészke

Ilyen volt Újlipótváros kulturális falunapja...

Ebben az évben 11. alkalommal rendezték meg Budapest Főváros XIII. Kerület Önkormányzata megbízásából a "Pozsonyi Piknik"-et. Újlipótváros civil, kulturális, összművészeti fesztiválja ezúttal a Jászai Mari tér és a Szent István Park között várta az érdeklődőket. A három színpadon tegnap reggeltől estig várták a tartalmas szórakozásra vágyó közönséget - koncertekkel, színházi és irodalmi műsorokkal, kiállításokkal. A program számos műfajban tartogatott különleges kulturális csemegét gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Találkozni lehetett ismert színészekkel, a jövő évadra pedig kedvezményes jegyeket és bérleteket lehetett vásárolni a népszerű előadásokra, darabokra. A nagy érdeklődés azt mutatja számunkra, hogy szükség van hasonló kulturális és családi programokra - nemcsak Budapesten, hanem - talán - a nagyvárosokban is. A Pozsonyi Piknik - mindenesetre - egy év múlva - várhatóan - újra kinyitja majd kapuit az erre fogékony közönség előtt... (A fotók forrásai az Átrium Filmszínház, a Játékszín, a Vidám Színpad, valamint a Vígszínház Instagram oldalai, ezek szolgáltak a bejegyzés alapjául.)

pozsonyi_piknik_2019.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: budapest fotó tartalom család kultúra szórakozás koncert előadás közönség irodalom színész fesztivál színház felnőtt kiállítás műsor gyermek bejegyzés műfaj oldal érdeklődés jegy újlipótváros vígszínház forrás darab vidám színpad évad ismert pozsonyi piknik instagram játékszín átrium filmszínház bérlat


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3015071334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása