HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.06. 14:39 építészke

Egy jó fodrász mindent megbocsájt...

Ha pedig nemcsak megbocsájtja, hogy ritkán járunk hozzá, hanem fel is hívja a figyelmünket arra, hogy valami nincs rendben a hajunkkal, akkor tényleg igazi szakemberrel van dolgunk. Nyilván, mindenkinek vannak olyan barátai, akik különböző szakmákat képviselnek. Amennyiben szépségkirálynő valaki, akkor a sminkesek és a fodrászok - jó esetben - olyan szakmabeli barátoknak mondhatóak, akik figyelmeztetik az ember lányát az esetleges külső hiányosságaira. Gelencsér Tímea életében Hajas László az egyik olyan pont, aki ezt megteszi, ahogy az az "Exatlon Hungary" egyik versenyzője által megosztott fotón is olvasható. A celebek egyik népszerű fodrásza Messenger üzenetben hívta meg a szalonjába Timit annak érdekében, hogy a rakoncátlan hajvégeket szakszerű körülmények között lehessen megregulázni. Amennyiben ennek eredményét is hasonlóan bátor lesz megosztani a fiatal sportoló, akkor arról is be fogunk számolni olvasóinknak... (A fotó forrása Gelencsér Tímea Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

gelencser_timea_figyelmet_hajas_laszlo_hivja_fel_a_haja_allapotara.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó celeb messenger sportoló lány olvasó bejegyzés fiatal versenyző szakma sztori figyelem szakember eredmény haj üzenet smink barát fodrász külső megosztás forrás szépségkirálynő megbocsátás hiányosság népszerű hajas lászló szalon körülmény szakszerű instagram exatlon hungary gelencsér tímea


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3615045580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása