HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.02. 19:31 építészke

Imádja a munkáját a népszerű színésznő...

Azt nem lehet mondani, hogy Peller Anna unatkozna az utóbbi időkben. Túlzottan foglalkoztatott mostanság ahhoz, hogy láblógatással teljenek a mindennapjai. Az ismert színésznő - színházi elfoglaltságain túl - reggeli televíziós műsor háziasszonya, emellett pedig szinkronizál is. Többen felismerhetik - például - a hangját különböző animációs gyermekfilmekben. Legutóbb megosztott szelfije szintén éppen egy szinkronstúdióban készült, amellyel hálát ad a sorsnak, hogy gyermekkori álmát valóra válthatja, miközben valóban azt csinálja, amit szeret. Tegyük a kezünket a szívünkre, és valljuk be magunknak, hogy tényleg azzal foglalkozunk, amely örömet okoz nekünk, és még pénzt is kereshetünk vele. Ha nem, akkor irány a legközelebbi szinkronstúdió - maximum, nem fognak odaengedni bennünket a mikrofon mögé, mint Peller Annát (vagy korábban Ákos a saját lányát). Próbálkozni azért lehet...(A fotó forrása Peller Anna Facebook oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

peller_anna_imadja_a_szinkronizalast.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó munka film facebook lány álom szinkron öröm pénz ákos animáció műsor szív bejegyzés színésznő bevallás televízió oldal mikrofon stúdió mindennap megosztás háziasszony forrás népszerű imádat unatkozás ismert peller anna


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7315039332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása