HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.08.29. 14:22 építészke

Elégedett az egyik zsűritag...

Bereczki Zoltán legutóbb megosztott fotóján elégedetten mosolyog a telefonja kamerájába - és erre megvan minden oka. Ahogy arról reggel már írtunk, Till Attila jelenleg Hollandiában tartózkodik gyereklátogatáson, amelyről nem kellene hazajönnie (bár, hazajön) a vasárnap este startoló "Sztárban sztár leszek" című műsor első adása miatt. Ez az epizód, ugyanis, még a nyári válogatáson készült, amelyet egy sajtóbemutató alkalmával vetítettek le a készítőknek, résztvevőknek nemrég. A fotó mellé a népszerű énekes-színész - nemes egyszerűséggel - annyit írt csupán, hogy - szerinte - egész jó lett az adás. Kit tekintenénk hitelesebb forrásnak, ha nem őt, aki végigkísérte a válogatást. Aki azonban mégiscsak szkeptikusan fogadná az eredményt, üljön le vasárnap este a televízió képernyője elé, és nézze meg az új évad premierjét. A kereskedelmi csatorna reményei szerint, ez mindenki meg fogja tenni még néhány vasárnap este az ősz folyamán... (A fotó forrása  Bereczki Zoltán Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

bereczki_zoltan_elegedett_a_tehetsegkutato_uj_szeriajaval.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó premier sajtó válogatás színész énekes till attila hollandia műsor kamera bejegyzés mosoly bemutató televízió eredmény oldal epizód csatorna kereskedelmi megosztás forrás elégedettség képernyő készítő hiteles zsűri látogatás népszerű bereczki zoltán adás évad tartózkodás instagram résztvevő sztárban sztár leszek


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2415032236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása