HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.08.29. 08:56 építészke

Külföldre szökött az ismert műsorvezető...

Tette mindezt, természetesen, teljesen legálisan - a feleségével együtt. Till Attila egyik fia, ugyanis, mostantól Amszterdamban fog tanulni. Gyereklátogatóban jár - éppen ezért - a napokban a TV2 egyik népszerű arca a holland fővárosban, ahonnan rengeteg fotót posztol. "Ősbicajos"-ként és "őspropagandistaként" ez a vidék számára - nyilvánvalóan - roppant vonzó, és az sem mellékes, hogy megannyi látnivalóval, élménnyel gazdagodhat az ember ottjártakor. A kép melletti "hesteg"-ből még az is kiderül, hogy a fia nem kíván unalmas családi képeken szerepelni a jövőben sem. Tillának - egyébként - nem lenne oka hazasietni, de mégis ezt teszi. Annak ellenére, hogy vasárnap este kezdődik a "Sztárban sztár leszek" első (?) évada, amelynek ő lesz a házigazdája, nincs dolga vele, hiszen a műsornak ez a szakasza még a nyáron "dobozba került" - várva a megfelelő "felnyitásra"... (A fotó forrása Till Attila Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

till_attila_fia_hollandiaban_tanul.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt tv2 család műsorvezető külföld egyetem till attila műsor bejegyzés bicikli élmény szökés oldal látnivaló konzerv feleség főváros tilla forrás produkció látogatás népszerű szereplés évad házigazda ismert instagram hesteg sztárban sztár leszek


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4215031902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása