HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.06.23. 18:55 építészke

Tengerparti poszt...

Elég ritkán oszt meg tartalmat követőivel Dr. Szabó Zoltán. Legutóbb feltöltött fotója január közepi. Akinek a fiatalember neve - ebben a formájában, egyébként - nem lenne ismerős, ne csüggedjen, eláruljuk, hogy ő Mádai Vivien férje. A fiatal műsorvezetőről nemrég osztottuk meg egy fotót a blogon, a napot zárjuk - familiáris jelleggel - a férje által feltöltött képpel. A "doctorzoli" néven "instázó" fogorvos kisfiával közös fotóján a tenger felé sétál - a telefonnak, természetesen, háttal. A "Mokka" egyik háziasszonya jelenleg éppen Olaszországban nyaral a saját és a barátnője családjával, onnan posztol rajongóinak különböző vizuális tartalmakat. Jó pihenést kívánunk nekik a nem különben festői Budapestről... (A fotó forrása Dr. Szabó Zoltán Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

szabo_zoltan_es_kisfia_a_tengerparton.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: blog budapest telefon fotó poszt tartalom család műsorvezető olaszország bejegyzés fiatal nyaralás mokka barátnő oldal pihenés férj tengerpart fogorvos kisfiú rajongó megosztás háziasszony forrás feltöltés insta vizualitás fiatalember instagram mádai vivien kívánalom dr szabó zoltán doctorzoli


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3614911398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása