HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.06.23. 14:14 építészke

Az igazi Vivien...

Két évvel ezelőtt nagy port kavart Mádai Viviennek az az Instagram-ra feltöltött fotója, amelyen smink nélküli arcát mutatta meg a követőinek. Sokak számára abban a posztban derült ki valójában, hogy a kifogástalan smink mögött egy igencsak szeplős arc "lapul". A fiatal műsorvezető akkor bátorságát sokan díjazták, de - legalább - ennyien kritizálták is. Nos, Vivi azóta is vállalja önmagát, többször is feltöltött már "nem előnyös" képeket saját közösségi felületére, amellyel nem titkolt célja annak megmutatása, hogy a tökéletesnek gondolt világ milyen messze van a tökéletestől. Legutóbbi fényképe is ennek bizonyítéka, amely mellé "A pontos leírás rólam" mondatot írta a Mokka egyik háziasszonya. Bár elképzelhető, hogy most valójában a vízszeretetét szerette volna inkább hangsúlyozni a külseje helyett, mellett... (A fotó forrása Mádai Vivien Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

madai_vivien_pontos_leirasa_sajat_magarol.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség kritika műsorvezető bátorság bejegyzés fiatal díj mokka szeretet oldal mondat smink felület külső cél háziasszony forrás bizonyíték feltöltés előny elképzelés tökéletesség vállalás követő hangsúly szeplő instagram mádai vivien


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5814911362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása