HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.31. 19:14 építészke

Mindenki megdöbbent a szerda esti tragédián...

Mivel alapvetően bulvár-blog vagyunk, ezért a Hableány két nappal ezelőtti katasztrófáját is a celebek oldaláról próbáljuk megközelíteni. Szó szerint is érthető az előbbi kifejezés, mert több ismert ember osztott meg tartalmakat saját közösségi felületein a hajótragédiával kapcsolatban. Palik László egy teljesen fekete képet töltött fel hivatalos oldalára, Liptai Claudia pedig egy szürke vasmacskát. Mindkettőjük számára felfoghatatlan, ami történt - hasonlóan Tóth Gabihoz. A fiatal énekesnő egy fekete vízfelületet osztott meg követőivel, és arra kért mindenkit, hogy - legalább - egy napig ne pózoljanak termékreklámokban, hanem csendben és tiszta szívvel imádkozzanak az áldozatokért és az eltűntekért. Ehhez csatlakozott később Gabi nővére is, aki hasonló gondolatokat fogalmazott meg posztjában. Vera azt javasolta a rajongóinak, hogy engedjék el a rosszat, és örüljenek minden jónak. Van benne valami... (A fotó forrása Tóth Gabi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

toth_gabi_is_megemlekezett_a_dunai_hajotragediarol.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: blog fotó tartalom közösség reklám katasztrófa celeb bulvár tóth gabi bejegyzés fiatal liptai claudia termék ima hivatalos oldal tragédia hajó énekesnő felület palik lászló áldozat csatlakozás rajongó megosztás forrás feltöltés eltűnés hableány kifejezés megközelítés felfoghatatlan póz megdöbbentő követő ismert vasmacska instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1514872566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása