HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.06. 14:36 építészke

Nehéz napokat él át Ördög Nóra...

Nemrégiben arról írtunk, hogy - nem várt körülmény miatt - szétszakadt a Nánási család, hiszen a férj a gyerekekkel hazautazott, míg Nóri folytatta útját a stábbal Thaiföld felé. Mivel tegnap volt Anyák napja, biztosan nehéz volt az ismert műsorvezetőnek nem megölelgetnie Micit és Vencit, ma pedig azt posztolta saját közösségi felületére, hogy hat évvel ezelőtt - a mai napon - született meg a kislánya. Ahogy írja, nem lehet szomorú, mert a világ legszebb dolgát ünnepelték akkor. Nóri azt kéri a bejegyzésében, hogy minden és mindenki mosolyogjon rá, amivel és akivel találkozik a mai napon. Beszédes a poszt egyik "hesteg"-je, "a nem csinálunk többet ilyet". Ebből is látszik, hogy hiába ismert és népszerű Nóri és Pál, nekik is vannak az életben nehézségeik és olyan feladataik, amelyeket nem mondhatnak le, de ezek egy része lemondással járhat. Persze, ha minden a tervek szerint alakul, akkor ma együtt ünnepelhetett volna a család. De, mint tudjuk, az életben ritkán van "ha"... (A fotó forrása Ördög Nóra Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ordog_nora_hateves_kislanyat_unnepli.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség család gyerek műsorvezető ünnep bejegyzés thaiföld mosoly oldal ölelés anyák napja születés férj felület kislány lemondás találkozás nehézség terv forrás feladat stáb ördög nóra népszerű körülmény nánási pál ismert instagram hesteg


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3214810984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása