HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.04.28. 10:14 építészke

Gyermeket vár az ismert énekesnő...

Nem sokkal azután, hogy eljegyezte Krausz Gábor, Tóth Gabi saját közösségi felületén jelentette be, hogy kisbabát vár. Tette mindezt azért, hogy megelőzze a pletykákat, rosszindulatú megjegyzéseket, sajtómegjelenéseket. Ahogy a posztjában megfogalmazza, az eljegyzés utáni időszak rosszulléteit felváltotta a hatalmas boldogság, amikor megtudta, hogy édesanya lesz. Az elmúlt tizenöt évben nem sok jóval kecsegtették a doktorok egy esetleges teherbeeséssel kapcsolatban, most azonban mégiscsak győzött a szeretet a hagyományos orvostudomány felett. Mivel az elkövetkezendő hetekben elég sok pihenésre lesz szüksége, ezért a korábban rögzített fellépéseit nem tudja vállalni - ebben kéri a megrendelők és a közönség megértését, támogatását. Ezek alapján (is) úgy tűnik, hogy - szerencsére - ez az év sem marad babavárós és gyermekes poszt nélkül. Természetesen, mi is sok-sok boldogságot és örömöt kívánunk Gabiéknak az előttük álló nem könnyű, ám mégis csodaszép időszakhoz... (A fotó forrása Tóth Gabi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

toth_gabi_gyermeket_var.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség sajtó pletyka közönség orvos tóth gabi öröm gyermek boldogság bejegyzés győzelem rosszullét szeretet megrendelés oldal babavárás pihenés énekesnő felület lemondás fellépés forrás eljegyzés megjegyzés rosszindulat kisbaba ismert megfogalmazás instagram krausz gábor


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8414790902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása