HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.04.02. 19:15 építészke

Hiszen, az nem is Fanni karja...

A bejegyzés címétől, feltehetően, nem keseredett el túlságosan Weisz Fanni férje. Az ismert szépségkirálynő Insta-sztorijában mutatott egy fotót, és arról szavaztatta meg követőit, hogy - vajon - ő látható-e a képen, vagy egy másik Fanni. Nos, a tetovált felkarból nem volt nehéz eldönteni, hogy egy kis hiba csúszott a gépezetbe - kissé olyan volt az érzetünk, mint amikor régen a három darabból összeállítható "állatos" kirakósban lapoztunk kettő oldalt. Nem sokkal később, "A legbátrabb páros" korábbi versenyzője megmutatta, hogy - természetesen - nincs csalás és ámítás a felkarját illetően, az valóban a barátnőjéhez tartozik, aki mindezt egy nyelvnyújtással nyugtázta. Mondjuk, azt, hogy nálunk még ez is belefér az áprilisi tréfa kategóriájába, és reméljük, hogy lassacskán lecsengenek ezen típusú celeb-fotók is... (A fotók forrása Weisz Fanni Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

weisz_fanni_a_baratnoje_izmaival_arcoskodott.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hiba fotó celeb szavazás cím nyelv bejegyzés versenyző sztori barátnő csalás férj érzés forrás szépségkirálynő ámítás követő ismert instagram weisz fanni mutatás a legbátrabb páros


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6914741541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása