HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.03.31. 14:02 építészke

Két éve tartó boldogság...

Úgy tűnik, hogy ez a mai nap a romantika jegyében telik, hiszen néhány órája arról írtunk, hogy Polgár Peti vőlegény lett. Most pedig egy másik sikeres és ismert "pasi" posztját osztjuk tovább - igaz, ő egészen más karriert futott be a humorista-énekeshez képest. Olaszországból érkezett hazánkba, televíziós műsorokban szerepelt, éttermet nyitott, és nyitottságával majdnem mindenki szívébe lelopta magát. Debreczeni Zitáéba mindenképp, mert a lenti fotó tanúsága szerint, éppen kettő évvel ezelőtt volt az esküvőjük. Akkor lett az ismert modell "signora Annoni", amire azóta is nagyon büszke. Láthatóan, már akkor is nagy volt az összhang a két ember között, amely azóta is tart. Mi is további sok boldogságot kívánunk nekik az elkövetkezendő sokszor két évre... (A fotó forrása Gianni Annoni és Debreczeni Zita közös Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

gianni_es_debreczeni_zita_eskuvoje.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt énekes siker modell szerep karrier olaszország esküvő műsor boldogság étterem bejegyzés televízió oldal romantika vőlegény büszkeség debreczeni zita megosztás forrás humorista összhang gianni annoni ismert instagram polgár peti


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2914734333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása