HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.03.31. 09:15 építészke

Polgár Peti vőlegény lett...

Akiknek a fiatalember neve Sebestyén Balázsnak és csapatának korábbi rádióállomáson sugárzott műsorából ismerős, jó úton járnak. Ő az a humorista és zenész, aki évekkel ezelőtt rendszeres vendége volt a "Morning Show"-nak, és pénteken délelőttönként bulvárhírek zenei feldolgozásaival "zsibbasztotta" a rádiókészülékek előtt "rekedt" hallgatókat. Jó ideje nem tevékenykedik Balázsékkal közösen, igaz viszont, hogy közben a falunapok és egyéb rendezvények állandó fellépője lett. Ezentúl pedig már vőlegényként énekelheti a színpadon a vicces nótákat, hiszen a tegnap esti posztjában a barátnője kezén csillogó eljegyzési gyűrűt mutatta meg követőinek. A sejtelmes háttérből arra következtetünk, hogy igencsak romantikusra sikerülhetett a lánykérés, amelyhez ezúton gratulálunk mindkettőjüknek... (A fotó forrása Polgár Peti Facebook oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

polgar_peti_volegeny_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt rádió vicc bulvár zenész hír facebook rendezvény műsor bejegyzés ének barátnő gyűrű oldal gratuláció csapat ismerős vendég hallgató romantika vőlegény háttér falunap forrás eljegyzés sugárzás humorista sebestyén balázs lánykérés fellépő fiatalember követő morning show polgár peti megmutatás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6714734179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása