HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.03.13. 19:21 építészke

Díjazott lett Szente Vajk...

Közeledvén a nemzeti ünnephez, idén is átadták a Jászai Mari díjakat, amelynek kitüntetettjeire egy tíz főből álló szakmai szervezetekből delegált kuratórium tesz - minden esetben - javaslatot. Ebben az évben - többek között - Szente Vajkot érte az a megtiszteltetés, hogy a díjazottak között lehet. A fiatal színész megható posztban köszönte meg az elismerést, és úgy fogalmazott, hogy az a zenés színházeszmény kap támogatást ezzel, amelynek útján járva új irányokat lehet találni a nézőkhöz - fordítva egyet a műfaj szekerén. Délelőtt pont írtunk arról mi is, hogy a sikeres fiatalember egyik legutóbbi rendezése ismét mérföldkőhöz érkezett a Játékszínben, és ez sem lehet véletlen. Természetesen, Vajknak és a többi díjazottnak is gratulálunk az elismeréshez, miközben további sikereket kívánunk nekik... (A fotó forrása Szente Vajk Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

szente_vajk_dijazott_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó zene poszt nemzet színész siker ünnep színház bejegyzés fiatal díj elismerés szakma műfaj köszönet kitüntetés támogatás véletlen oldal gratuláció rendezés szervezet javaslat forrás mérföldkő néző kuratórium szente vajk megható megtiszteltetés fiatalember eszmény megfogalmazás instagram játékszín jászai mari díj


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4714688266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása